Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

40.000 de pomi pentru Craciun, vanduti de Romsilva

40000-de-pomi-pentru-craciun-vanduti-de-romsilva

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva scoate la vanzare 40.000 de pomi pentru Craciun cu preturi cuprinse intre 15 si 35 de lei.


"In acest an, Regia Nationala a Padurilor - Romsilva are posibilitatea de a recolta 40.000 de Pomi de Craciun, din care 26.000 din specia brad si 14.000 din specia molid. Din totalul de 40.000 Pomi de Craciun, 27.000 provin din culturi specializate si pepiniere silvice, iar 13.000 din lucrari silvo-culturale", precizeaza Romsilva.
 
In anul 2018, regia a scos pe piata o cifra similara, in jur de 40.000 de Pomi de Craciun, dar a avut si o oferta de peste 35.000 de brazi plantati in ghivece, la un pret intre 35 si 250 de lei, in functie de marime si de costurile cu ambalarea.
 
Reprezentantii Romsilva sustin ca si anul acesta preturile de vanzare pentru pomii destinati sarbatorilor de iarna variaza in functie de inaltime si categoria din care fac parte.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Astfel, pentru un pom din specia molid sau alte rasinoase cu o inaltime de 0,7 - 1,3 metri, pretul este de 15 lei/bucata, pentru pomii cu o inaltime intre 1,31 si 2 metri - 20 de lei/bucata, iar cei intre 2,01- 3 metri vor costa 25 de lei/bucata. In schimb, pentru specia brad preturile vor fi ceva mai ridicate, respectiv 25 de lei pentru pomii de Craciun cu o inaltime de 0,7- 1,3 meri, 30 de lei pentru cei cu o inaltime de 1,31 - 2 metri si de 35 de lei, pentru brazii cu o inaltime intre 2,01 si 3 metri.
 
Reprezentantii Romsilva precizeaza ca solicitarile pentru exemplare cu inaltimi mai mari de 3 metri sunt considerate comenzi speciale, iar pretul se aproba de fiecare directie silvica in parte, pornind de la tariful minim de 25 lei/metru. Valorificarea acestora se face de catre directiile silvice din cadrul regiei, prin ocoalele silvice din subordine. Preturile mentionate nu includ TVA.
 
Seful Romsilva, Gheorghe Mihailescu, a anuntat recent ca intentioneaza ca in anii urmatori regia sa puna pe piata doar brazi in ghivece astfel incat acestia sa poata fi ulterior plantati.
 
"Imi doresc sa vindem puieti, brazi in ghivece, pana la un metru, in urmatorii ani, ca ulterior sa poata fi plantati. Insa este o chestiune de educatie in randul populatiei", a spus Mihailescu in data de 11 octombrie, cand Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a prezentat oferta de masa lemnoasa care va fi pusa in circuitul economic in anul 2020.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016