Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preţul vinului românesc s-ar putea majora cu până la 10%, în 2009


Preţul vinului românesc s-ar putea majora cu până la 10%, în 2009, din cauza deprecierii leului, în condiţiile în care majoritatea produse de ambalare şi etichetare sunt aduse din import, a declarat pentru NewsIn, directorul general al PNVV, Ovidiu Gheorghe.
Acesta a explicat că scumpirea ar putea interveni în rândul vinului îmbuteliat în Romînia pentru care se aduc, în principal, ambalaje, etichete şi capişoane din import.

"Ne putem astepta la o majorare a preţului la vinul îmbuteliat în ţară, cu maxim 10 procente din constul de producţie, din cauza faptului că majoritatea materialelor de ambalare şi etichetare sunt aduse din import", a spus directorul general al Patronatului Naţional al Viei şi Vinului (PNVV), Ovidiu Gheorghe.

Acesta a menţionat că preţurilor nu se vor majora până la sărbătorile de Paşte, scumpirea venind după această perioadă. De asemenea, potrivit directorului generel al Cramele Recaş Group, Rareş Marinescu, preţurile vinului, în contextul economic actual ar putea creşte cu aproximativ 10 procente şi datorită influenţei aprecierii monedei europene în consumurile energetice şi datorită continuării creşterii nivelului de salarizare al forţei de muncă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Şi producătorul de vin Murfatlar, anunţă că are pregătite modificări de preţ pentru 2009. "Murfatlar are prevăzute pentru 2009 modificări în politica de preţ, însă acestea sunt bazate exclusiv pe decizii strategice şi previziuni asupra cererii. Cu siguranţa preţul va fi elementul care va suporta o presiune foarte mare în 2009", a declarat brand manager Murfatlar, Daniel Negrescu.

Referitor la evoluţia pieţei de profil, directorul general al PNVV, a declarat că volumul vânzărilor de vin din 2009, vor creşte cu 10%, menţinându-se astfel la nivelul mediei ultimilor ani. "Din punct de vedere cantitativ, în 2009, vânzările se vor menţine la acelaşi nivel de anul trecut sau este posibil să crească vânzările de vinuri", a declarat directorul de marketing al companiei Cotnari, Sergiu Serghiuţă.

De asemenea, potrivit companiei Murfatlar, "chiar dacă contextul economic actual este unul defavorabil consumului piaţa vinului îşi va continua trendul ultimilor ani".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016