Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ProCredit Bank a lansat in luna februarie noi produse de finantare adresate agriculturii


ProCredit Bank a lansat, incepand din aceasta luna, doua noi tipuri de credite destinate producatorilor agricoli - AgroFlexibil si AgroInvest. Acestea sunt garantate de catre Fondul National de Garantare a Creditului Rural (FNGCR) si faciliteaza accesul la finantare tuturor intreprinzatorilor din agricultura - societati comerciale, intreprinderi familiale si individuale, precum si persoanele fizice autorizate care isi desfasoara activitatea in agricultura.
FGCR garanteaza pana la 80% din valoarea creditului.

Creditul AgroFlexibil garantat de F.G.C.R. este destinat achizitionarii de seminţe, îngrăşăminte, fertilizatori, animalelor de reproducţie, pentru lapte sau îngrăşat, motorinei sau platii pentru lucrări agricole, tractoarelor, combinelor, maşinilor agricole, utilajelor sau echipamentelor, tehnologiilor şi utilajelor pentru zootehnie, construcţii de solarii, sere, grajduri, depozite.

Creditul AgroInvest garantat de F.G.C.R. este destinat achizitiilor de tractoare, combine, maşini agricole, utilaje sau echipamente noi sau folosite, autovehicule noi sau folosite, teren, materiale şi echipamente pentru irigaţii si achiziţiei sau construcţiei de spaţii de depozitare, grajduri, etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

ProCredit Bank ofera posibilitatea de rambursare flexibila a creditului, cu plan de plata sezonier (atat dobanda, cat si capitalul se platesc dupa recolta) si perioada de gratie totala sau standard. Perioada de finantare este de pana la 10 ani pentru creditele de investitii si nu se solicita avans.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016