Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsele Agricola Bacău vor fi prezente pe pieţele din Marea Britanie


Spre sfârşitul acestei luni, companiile unde se obţin cele patru categorii de produse comercializate sub brandul Agricola Bacău vor fi certificate oficial conform Standardului Global pentru Siguranţa Alimentelor BRC (British Retailer Certificate). Noua certificare oferă companiei Agricola Bacău posibilitatea de a exporta produse proprii în Regatul Unit.

Astfel, în urma auditului finalizat în aprilie de către firma DQS Deutsche Gesselleschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen GmbH din Germania, companiile Agricola Internaţional SA Bacău (carne de pasăre), Salbac SA Bacău (salamuri crude uscate şi preparate din carne fierte afumate) şi Europrod SA Bacău (semipreparate şi produse din carne şi vegetale tip ready-meal) au fost recomandate oficial comitetului DQS din Frankfurt pentru certificarea BRC, fără de care o companie nu poate exporta produse pe piaţa Marii Britanii.

„Agricola Bacău este principalul exportator de carne de pasăre în piaţa Uniunii Europene. Această nouă certificarea va permite firmelor din Grupul Agricola Bacău să exporte oricând produse pe piaţa din Marea Britanie. De altfel, în luna martie 2011, aceste 3 companii ale noastre şi Avicola Lumina-Constanţa (ouă consum) au fost certificate conform SR EN ISO 22000: 2005, ceea ce atestă faptul că produsele noastre şi condiţiile în care le obţinem respectă cele mai exigente cerinţe privind siguranţa alimentară la nivel internaţional. Prin obţinerea acestor noi certificări, întărim angajamentul managementului privind politicile de business, adoptate integrat la nivelul Grupului nostru de firme”, a declarat Grigore Horoi, preşedintele Agricola Bacău.

În primul trimestru din 2011, exporturile Agricola Bacău au reprezentat 20% din totalul producţiei de carne de pasăre, principalele ţări partenere fiind Germania, Olanda, Bulgaria.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Standardul Global pentru Siguranţa Alimentelor BRC a fost publicat iniţial în 1998 şi impus tuturor producătorilor de alimente care furnizează bunuri marcă proprie în retailul din Marea Britanie. Ulterior, acest sistem de certificare a calităţii produselor, igienă şi siguranţă alimentară a fost extins pentru toţi furnizorii de pe piaţa Regatului Unit.

ISO 22000:2005 este un standard internaţional care specifică cerinţele pentru un sistem de management al siguranţei alimentului, deci a principiilor HACCP, la nivelul întreg lanţului alimentar, ce implică un proces de comunicare între organizaţii, atât din amonte cât şi din aval. Organizaţiile din lanţul alimentar variază de la producători de furaje şi producători primari până la producători de alimente, operatori de transport şi depozitare, magazinele de vânzare cu amănuntul ori en-gross, dar şi organizaţiile conexe, cum ar fi producătorii de echipamente, materiale de ambalare, agenţi de curaţenie, aditivi şi ingrediente.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016