Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul Naţional de Dezvoltare Rurală va fi suplimentat la sfârşitul anului cu circa 102 mil euro

Tags: pndr

Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) va fi suplimentat, la sfârşitul acestui an, cu 101,69 milioane euro, sumă ce va completa bugetele unor măsuri din cadrul programului, a declarat pentru NewsIn directorul în cadrul Ministerului Agriculturii, Viviana Vasile.

"Conform Planului European de Redresare Economică (PERE) urmează a se oferi un stimulent pentru economia europeană, prin alocarea a cinci miliarde euro pentru proiecte din domeniul energetic, infrastructură în bandă largă (infrastructură de internet) şi proiecte pentru noile provocări (schimbări climatice, energii regenerabile, biodiversitate, gestiunea resurselor de apă, inovaţie şi restructurarea sectorului produse lactate). Din suma alocată pentru Planul European de Redresare Economică, României îi revine suma de 101,69 mil euro care suplimentează bugetul iniţial alocat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală", se arată în datele MAPDR transmise agenţiei NewsIn.


Astfel, măsurile din cadrul PNDR ale căror fonduri vor putea fi suplimentate sunt "Modernizarea exploataţiilor agricole” (121), ”Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere” (123), ”Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii” (125), ”Plăţi de agro-mediu” (214), „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi” (312) şi „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale” (322).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR), în prezent, se analizeză posibilitatea de includere a noilor alocări pentru dezvoltare rurală din cadrul PNDR, prin amendarea în consecinţă a documentului programatic.

Programul Naţional de Dezvoltare Rurală stabileşte politicile şi acţiunile de dezvoltare rurală pentru perioada 2007-2013, în domeniile agricol, silvic şi dezvoltare rurală, dar şi proiectele de investiţii.

Prin PNDR se vor derula, până în 2013, fonduri europene de peste opt miliarde de euro, fonduri provenite din Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală.

PNDR a fost aprobat în data de 20 februarie 2008 de către Comitetul pentru Dezvoltare Rurală din cadrul Comisiei Europene şi a fost lansat oficial în data de 3 martie a aceluiaşi an.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016