Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Programul şcolar 'Fructe în şcoli' beneficiază, pentru aplicarea în anul şcolar 2010-2011, de un buget de 13,4 milioane euro
Mihail Dumitru, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a anunţat că guvernul a aprobat, printr-o hotărâre adoptată în şedinţa de miercuri, continuarea Programului şcolar 'Fructe în şcoli'. Suma necesară aplicării acestui Program provine din fonduri europene - 9,7 milioane lei - şi din fonduri naţionale.
"Această schemă constă în acordarea zilnică, pe o perioadă de 93 de zile, începînd de la 1 noiembrie, a unui măr pentru copiii din clasele I-VIII", a precizat ministrul Dumitru. De Programul şcolar Fructe în şcoli vor beneficia peste 1.702.000 de copii.
De asemenea, Programul prevede şi acţiuni de educaţie adiacente, acţiuni educative prin care copii sunt învăţaţi anumite aspecte legate de producţia de fructe şi de alimentaţia sănătoasă.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Noi am ales trei forme de acţiuni adiacente: organizarea de vizite la fermele pomicole sau legumicole, la staţiuni de cercetare pomicolă sau legumicolă, prezenţa la evenimente de genul Ziua recoltei, expoziţii, târguri şi alte evenimente similare; organizarea de concursuri tematice cu premii, ca modalităţi practice, educative care să contribuie la dezvoltarea competenţelor elevilor prin activităţi de grădinărit, cum ar fi concursuri interactive în care copiii participă la plantarea de pomi; realizarea de broşuri sau materiale didactice al căror scop este cunoaşterea beneficiilor consumului de fructe şi legume proaspete" a detaliat Mihail Dumitru.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News