Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiectele pentru investii in activitati neagricole, acceptate pana in 1 februarie 2022

proiectele-pentru-investii-in-activitati-neagricole-acceptate-pana-in-1-februarie-2022

Vesti bune pentru fermierii cu planuri pentru viitor! MADR va finanta proiecte pentru investii in activitati neagricole. Conditiile sunt excelente!


"MADR anunta deschiderea, in perioada 2 noiembrie 2021, ora 9:00 - 1 februarie 2022, ora 16:00, a sesiunii de primire de proiecte pentru finantare pentru submasura 6.4 - Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole din cadrul PNDR 2014 - 2020. Suma totala disponibila pentru investitii in cadrul acestei sesiuni este de 100 de milioane de euro", a transmis ministrul interimar al Agriculturii.
 
Solicitantii eligibili pentru sprijin sunt micro-intreprinderile si intreprinderile neagricole mici existente si nou-infiintate, respectiv start-up-urile din spatiul rural. Totodata, beneficiari eligibili sunt si fermierii sau membrii unor gospodarii agricole autorizati cu statut minim pe PFA, care isi diversifica activitatea de baza agricola prin dezvoltarea unei activitati neagricole in zona rurala, in cadrul intreprinderii deja existente, incadrabile in micro-intreprinderi si intreprinderi mici. Exceptie fac persoanele fizice neautorizate.
 
Sprijinul public nerambursabil poate reprezenta 90% sau 70% din totalul cheltuielilor eligibile. Valoarea cheltuielilor eligibile nerambursabile va fi de maximum 200.000 de euro, cu respectarea conditiilor ajutorului de minimis. Plafonul minim acceptat pentru un proiect finantat prin aceasta submasura este de 10.000 de euro, aceasta suma reprezentand valoarea totala eligibila a proiectului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pentru a beneficia de intensitatea sprijinului de 90%, toate codurile CAEN propuse spre finantare trebuie sa fie aferente unor activitati de productie, precizeaza sursa citata.
 
Se poate acorda finantare pentru investitii noi in unitatile de primire turistica de tipul: parcuri de rulote, camping, bungalou, fabricarea produselor textile, imbracaminte, articole de marochinarie, articole de hartie si carton, fabricarea produselor chimice, farmaceutice, fabricare produse electrice si electronice.
 
Detalii privind tipurile de investitii si conditiile specifice accesarii de fonduri europene pentru submasura 6.4 pot fi consultate gratuit pe site-ul AFIR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 9 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016