Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ramanem fara legume si fructe! Producatorii sunt in pragul falimentului
Ministerul Agriculturii a promis cate 600 de lei pentru o tona de legume produse in sera. Insa nu a prevazut si faptul ca productia va depasi cu 40% asteptarile lor.
Asa ca producatorii au primit mai putin decat suma stabilita initial si s-au trezit ca nu mai pot sa-si plateasca energia termica si electrica, informeaza postul de televiziune ProTV.
Ei cer acum Ministerului sa deblocheze alte fonduri ramase necheltuite, cum ar fi cele pentru ambalare si sa plateasca astfel subventiile pentru sere.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Altfel spun ca nu vor avea incotro si isi vor suspenda activitatea. Daca se ajunge la asta, gestul lor vine in contextul in care suprafata de sere din Romania s-a redus de peste 12 ori de la Revolutie incoace.
Fara subventii, producatorii nu mai fac niciun pas. Asa ca asteapta sa vina primavara ca sa planteze iar. Asta inseamna ca primele legume romanesti de sera vor aparea prin piete in luna mai-iunie. Pana atunci vom cumpara salata rosii si castraveti din strainatate.
Cei din Ministerul Agriculturii vor solicita Comisiei Europene sa le permita sa redistribuie fondurile ramase necheltuite si sa le acorde oamenilor subventiile cerute. Pana atunci ramane cum am stabilit: mancam legume de la altii.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura