Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rata de absorbtie de peste 50% la fondurile europene in agricultura

rata-de-absorbtie-de-peste-50-la-fondurile-europene-in-agricultura

Rata de absorbtie a fondurilor europene in agricultura depaseste 50%, fapt ce creeaza premisele unei perspective financiare 2014-2020 la fel de bune, a declarat, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in cadrul deschiderii celei de-a XVII-a editii a Targului International "Indagra".


"Numai in anul 2012, daca bugetul agriculturii nu a fost atat de bun si nu a atins nici macat 1% din Produsul Intern Brut (PIB), fondurile europene pe care le avem la dispozitie sunt in jur de 1,5% din PIB. Sunt bucuros ca, intr-o perioada in care vorbim de foarte multe lucruri negative care s-au intamplat in acest an legat de fondurile europene, putem vorbi pe zona de agricultura de un nivel de absorbtie care depaseste 50%. Putem sa vorbim ca, dintr-un pachet financiar de opt miliarde de euro pe care il avem la dispozitie, in acest an, Romania si fermierii din Romania au putut sa atraga si sa rambursam chiar de la Comisia Europeana peste patru miliarde de euro", a precizat Constantin, potrivit NewsIn.

Ministrul Agriculturii a mentionat ca, "din pacate, la momentul acesta, singura solutie pe care o avem de la nivel european o reprezinta perspectiva anului 2014" si intarirea in Romania a rolului pe care il vor avea fondurile mutuale pentru a compensa eventualele pierderi generate de seceta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Pentru a nu mai fi dependenti de vreme, am solicitat sprijinul Comisiei Europene pentru ca din anul 2014 sa incepem investitii in ceea ce inseamna reabilitarea sistemului de irigatii, cu o preocupare crescuta pe ceea ce inseamna resursa de apa care, din pacate, este epuizabila, cu o grija importanta pentru componenta de mediu, gasirea de solutii astfel incat sa nu fie afectat nici mediul, nici resursele naturale, dar in egala masura sa vorbim de competitivitate in agricultura romaneasca", a completat Constantin.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016