Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Republica Moldova: Importatorii de ardei se ciocnesc de restrictii la punctele de trecere
Ardeii importati din Romania, care au aparut in primul rand in piata din Cahul, vor fi mai putini in pietele moldovenesti.
Potrivit unui studiu de pret al Federatiei Agroinform, intermediarii, care aduceau pe piata ardei dulci din Romania, intalnesc mai multe restrictii la trecerea frontierei, care sunt impuse de serviciile de control de la ambele posturi.
Din cauza interdictiilor impuse de posturile vamale, in piata din Cahul ardeii dulci s-au scumpit timp de o saptamana cu circa 70 la suta, fiind comericalizati cu 10-12 lei pentru un kilogram.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
A doua piata in care sunt angrosisti si intermediari, care propun ardei dulci este cea din Chisinau, unde acestea se vand mai bine de doua saptamani la pretul de 13 lei pentru un kilogram, conform portalului agravista.md
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura