Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reţeaua de Informaţii Contabile Agricole (RICA)

Reţeaua de Informaţii Contabile Agricole (RICA) a fost instituită în Uniunea Europeană în anul 1965. Reţeaua foloseşte date reprezentând mai mult de 5.000.000 exploataţii din cele 27 de State Membre ale UE, un procent de mai mult de 90% din producţia agricolă totală a Uniunii Europene. Scopul acestei reţele este să colecteze date referitoare atât la producţie cât şi la economia exploataţiilor pentru a putea determina veniturile şi analizele de afaceri ale exploataţiilor agricole.

RICA este necesară pentru UE în vederea creării unei politici agricole comune, pornind de la o bază reală. Datele vor furniza politicienilor români informaţii importante referitoare la situaţia agriculturii din România.


Şi, nu în ultimul rând!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Veţi primi feedback, care va conţine o evaluare a rezultatelor înregistrate de ferma dumneavoastră comparativ cu rezultatele medii ale altor exploataţii din România, exploataţii care au participat la această anchetă. Acest feedback vă va ajuta să descoperiţi punctele tari şi punctele slabe ale producţiei şi economiei practicate la exploataţia dumneavoastră. Va fi sursa de inspiraţie pentru găsirea unor noi metode de îmbunătăţire a performanţelor exploataţiei dumneavoastră.

Profitaţi de această şansă de a dobândi o nouă perspectivă asupra rezultatelor fermei dumneavoastră atunci când sunteţi invitat(ă) să participaţi la RICA. Dacă exploataţia dumneavoastră a fost invitată să participe, este pentru că îndeplineşte anumite criterii pentru realizarea unui eşantion reprezentativ pentru exploataţiile din România. Participarea este voluntară, dar ne va ajuta să avansăm cu mai multă uşurinţă, dacă sunteţi de acord să furnizaţi datele dumneavoastră.

Confidenţialitatea este un cuvânt cheie în activitatea noastră. Un contract semnat de dumneavoastră şi colectorul de date vă garantează că veţi fi singurele două persoane care pot identifica informaţiile furnizate de dumneavoastră. Şi bineînţeles, aceste informaţii nu vor fi transmise autorităţilor fiscale.

Dacă ţineţi deja evidenţe contabile referitoare la activităţile ce au loc pe exploataţia dumneavoastră, o mare parte a cifrelor pot fi obţinute din aceste evidenţe. Dacă nu ţineţi evidenţe contabile colectorul de date vă va ajuta să demaraţi procesul de înregistrare a datelor şi să finalizaţi această activitate la sfârşitul anului.

RICA stă la baza Politicii Agricole Comune a Uniunii Europene. Acesta este un aspect important pentru noi toţi, fie că suntem consumatori sau producători.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016