Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania cere oficial prelungirea cu inca sase luni a PNDR

romania-cere-oficial-prelungirea-cu-inca-sase-luni-a-pndr

Solicitarea e facuta marti la sedinta Consiliului de Ministri de la Luxemburg, scopul urmarit fiind atragerea a inca 400 de milioane de euro.


In cursul zilei de marti, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a participat la reuniunea Consiliului de Ministri de la Luxemburg, ocazie cu care acesta a solicitat oficial din partea Romaniai prelungirea cu inca sase luni a PNDR 2007-2013, in scopul atragerii a inca 400 de milioane de euro din fonsuri europene.
 
In acest sens, ministrul a precizat inainte de placarea la Luxemburg ca „la Consiliul de Ministri avem pe ordinea de zi un punct, propus de Romania, de a se discuta in consiliu posibilitatea de a prelungi cu sase luni, pentru a atrage cat mai multe fonduri europene. De la 108% grad de contractare, am ajuns la sub 100%. Procente importante s-au reziliat, pentru ca oamenii nu au avut capacitate de cofinantare. Fie au fost probleme in societate, fie nu s-au mai acordat credite de la banci. E o realitate. Cred ca daca vom extinde cu sase luni de zile am putea salva inca aproximativ 400 de milioane de euro”.
 
Constantin a mai explicat ca fondurile europene constituie cea mai important sursa de finanatare pentru agricultura romaneasca si de aceea este foarte important ca Romania sa poata beneficia si de aceste 400 de milioane de euro ce ar putea fi atrase in cazul in care solicitarea va fi aprobata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Avem un Program National de Dezvoltare Rurala, aprobat de Comisia Europeana, ghidurile sunt lansate in dezbatere, iar majoritatea masurilor vor fi lansate de la 1 iulie. Fondurile europene reprezinta enorm pentru agricultura. Este cea mai importanta sursa de finantare. Atragerea fondurilor a mers bine in ultimii trei ani, fiind atrasi peste opt miliarde de euro. Asta s-a vazut in comertul national si in special in cel international. Noul program inseamna 9,46 de miliarde de euro, o suma similara cu cea din Programul de Dezvoltare Rurala 2007-2013. Contributia bugetara de stat este de 1,46 de miliarde de euro” a mai spus Daniel Constantin.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016