Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Romania, pe primul loc in Europa la productia de miere
Productia de miere extrasa la nivelul anului 2017 a depasit 30.000 de tone, in crestere fata de anul 2016, cand au fost realizate 21.202 tone. In ceea ce priveste numarul familiilor de albine, s-a constatat o crestere de la 1.437.394 familii in 2016, la 1.602.453 familii in anul 2017.
„Evident ca in momentul in care citesti statisticile Eurostat si vezi ca, din punct de vedere al productiei, Romania, apicultura sunt pe primul loc, prin eforturile dumneavoastra, inseamna ca sunteti campioni si meritati respectul cuvenit din partea noastra, pentru tot ceea ce faceti, pentru ca nu sunt multe domenii la care suntem numarul I in Europa. 30.000 tone de miere este o cifra frumoasa, asta inseamna 13% din productia de miere a Europei”, a precizat Botanoiu.
Acesta a precizat ca in sectorul apicol, si nu numai, sunt importante trei lucruri: piata, asocierea si finantarea.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
valabila 48h
„Nu stiu daca este ordinea corecta, dar acest trinom pe mine ma urmareste, pentru ca piata inseamna o returnare mult mai buna a valorii muncii dumneavoastra. O piata care iti returneaza un pret corect este o piata care functioneaza, o piata corecta, cu produse apicole de calitate. Din numeroasele analize facute nu numai la nivel national, ci si international, rezultatele au fost extraordinare. O dovedesc si importurile de miere facute din Romania, iar din punct de vedere al asociatiei rezultatele au fost foarte bune. Pe de alta parte, din punct de vedere al etichetarii produselor, al respectarii cerintelor consumatorilor este important sa avem o legislatie corecta. De asemenea, o piata corecta este una care respecta apicultorii, munca pe care o depun si calitatea produselor. Fara o calitate corecta si fara o cantitate suficienta nu o sa putem face fata la ceea ce ne-am propus”, a explicat oficialul MADR.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 2.5 din 2 voturiIdei de afaceri in agricultura