Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania si Moldova au semnat un plan comun de actiune in domeniul agricol

romania-si-moldova-au-semnat-un-plan-comun-de-actiune-in-domeniul-agricol

Documentul a fost parafat de ministrii agriculturii din cele doua tari, in cadrul unui eveniment conex celei de-a 29-a conferinte regionale a FAO, care se desfasoara la Bucuresti.


Relatiile stranse dintre Romania si Moldova au fost reconfirmate o data in plus de catre ministrii Agriculturii, Daniel Constantin si Vasile Bumacov, care au semnat joi un plan de actiune comun in domeniul agriculturii si al dezvoltarii rurale, protocol valabil in perioada 2014-2015.
 
Conform documentului semnat de cei doi demnitari care participa la lucrarile conferintei reginonale a FAO ce se desfasoara la Bucuresti, reprezentantii partii romane si cei ai Moldovei vor forma un grup de lucru care se va intruni periodic, de ambele parti ale Prutului, pentru a analiza evolutiile inregistrate in colaborarea dintre cele doua parti, precum si pentru a  identifica noi domenii si activitati de cooperare bilaterala.
 
Cooperarea ar urma sa se desfasoare in mai multe domenii agricole, printre cele mai importante numarandu-se domeniile vegetal si protectia plantelor, agricultura si dezvoltare rurala, stiinta si formare profesionala, vinificatie, zootehnie, agricultura ecologica.
 
Intrucat programul celor doi ministri a inclus si o degustare de vinuri in cadrul unei expozitii de produse agroalimentare de la Palatul Parlamentului, ministrul Daniel Constantin nu a pierdut ocazia de a vorbi despre vinurile moldovenesti, recunoscute pentru calitatea lor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Romania face tot ce este posibil sa fie aproape de Republica Moldova in acest proiect de promovare a vinurilor sale. Vreau sa il felicit pe ministrul Bumacov si sa multumesc domnului comisar Dacian Ciolos pentru eforturile pe care le fac impreuna pentru a promova vinurile moldovenesti si pentru a facilita accesul vinurilor moldovenesti pe piata Uniunii Europene”, a declarat ministrul roman al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, mentionand ca viticultura reprezinta un capitol aparte in protocolul semnat cu omologul sau moldovean.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016