Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

România va relua exportul de carne de porc - Cum ne va primi UE?


Romania va relua exportul de carne de porc din aprilie-mai anul acesta, a anuntat, marti, Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii, in urma discutiilor cu John Dalli, comisarul european pentru sanatate.
Vestea a fost insa primita destul de reticent de Patronatul Roman al Carnii de Porc, care considera ca tara noastra nu va fi bine primita de concurentii europeni.

"Nu cred ca vom fi bine primiti, o sa ni se caute nod in papura. Din acest motiv probabil ca nu se va da nici la toata tara voie sa exporte, o sa zica ca a aparut in compartimentul Timisoara, de exemplu, pesta si nu mai ai voie sa treci pe acolo si sa faci export. Nu suntem bine primiti pentru ca guvernele Romaniei nu au luat masuri la timp ca sa rezolve problema cu mistretii. De aici a pornit tot, noi nu i-am vaccinat timp de trei ani si ceva de zile", a declarat Gheorghe Caruz, presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc, pentru Ziare.com.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit lui Caruz, acest efort, de a incerca reluarea exportului o sa conteze numai pentru cei care au mari abatoare, nu si pentru micii crescatori.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016