Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

România vrea comisar pe Agricultură


Şeful statului a declarat, atât la plecare, cât şi după discuţiile cu omologul său grec, Karolos Papoulias, că pe agenda discuţiilor a figurat tema “evoluţiilor din interiorul Uniunii Europene legate de formarea noii Comisii şi de plasarea unor agenţii în ţările Uniunii Europene”, fără a da alte detalii însă. Surse politice au declarat pentru Gândul că România face lobby pentru a obţine postul de comisar pe Agricultură pentru Dacian Cioloş, asigurându-şi în acest sens, la ultimele vizite ale preşedintelui, acordul de principiu al Franţei şi Greciei. La intrarea în spaţiul aerian grec, aeronava prezidenţială a fost escortată până la Atena de 3 avioane F-16.


Ceremonialul de primire a avut loc pe strada din faţa Palatului Prezidenţial, Băsescu fiind întâmpinat cu garda de onoare alcătuită din militari în port tradiţional grec – fustanelă în 400 de pliuri simbolizând cei 400 de ani petrecuţi sub ocupaţia otomană, fes cu un ciucur masiv din fire negre, lungi până aproape de mijloc, ce reprezintă lacrimile femeilor care au plâns în anii de ocupaţie. Garda s-a pregătit jumătate de oră pentru primire, câţiva soldaţi aranjându-le meticulos colegilor în costum tradiţional pliurile şi ciucurii. La sfârşitul convorbirilor, cei doi şefi de stat au calificat relaţiile bilaterale drept excelente – Băsescu a reiterat dorinţa României ca viitorul european al Republicii Moldova să fie luat în considerare odată cu cel al ţărilor din Balcanii de Vest şi exprimându-şi susţinerea faţă de poziţiile Greciei în problema Ciprului şi a FYROM.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gandul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016