De ce mancam tone de usturoi chinezesc si strambam din nas la al nostru, care putrezeste prin piete? Pentru ca asiaticii si-au pus in cap sa fie primii si au reusit asta cu un pret mic si un volum urias de vanzari. La pachet cu tonele de usturoi ne trimit rosii, ciuperci, mere, pere si gutui.
Producatorii chinezi admit ca usturoiul lor e de cauciuc pentru ca a fost produs la scara industriala si nu are cum sa isi pastreze taria si sa iti mute nasul din loc ca cel autohton.
China anului 2010 produce 65% din productia mondiala de usturoi, iar 642 de tone ajung doar in portul Agigea.
Dupa un drum asa de istovitor e firesc sa nu fie la fel ca "Ager", singurul soi romanesc inca omologat caruia, insa, de 20 de ani incoace n-am fost in stare sa ii dam un aspect comercial.
Cu gust lui caracteristic, "micul usturoi chinezesc" miroase, in primul rand, a profit si apoi a mujdei. O tona se exporta din China cu 2.000 de dolari si ajunge sa coste nu mai putin de 2500 de dolari in Europa. La fel de bine merge si ghimbirul care se vinde pe continent cu 3700 de dolari tona.
citeste mai mul pe stirile
Producatorii chinezi admit ca usturoiul lor e de cauciuc pentru ca a fost produs la scara industriala si nu are cum sa isi pastreze taria si sa iti mute nasul din loc ca cel autohton.
China anului 2010 produce 65% din productia mondiala de usturoi, iar 642 de tone ajung doar in portul Agigea.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Dupa un drum asa de istovitor e firesc sa nu fie la fel ca "Ager", singurul soi romanesc inca omologat caruia, insa, de 20 de ani incoace n-am fost in stare sa ii dam un aspect comercial.
Cu gust lui caracteristic, "micul usturoi chinezesc" miroase, in primul rand, a profit si apoi a mujdei. O tona se exporta din China cu 2.000 de dolari si ajunge sa coste nu mai putin de 2500 de dolari in Europa. La fel de bine merge si ghimbirul care se vinde pe continent cu 3700 de dolari tona.
citeste mai mul pe stirile
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News