Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rusia taxeaza exporturile de grau

rusia-taxeaza-exporturile-de-grau

Dupa ce presedintele Rusiei s-a aratat nemultumit de cresterea preturilor, tara din Est taxeaza exporturile de grau. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei.


Guvernul de la Moscova a pregatit un set de masuri pentru stabilizarea preturilor la alimente pe plan intern, dupa ce saptamana trecuta presedintele Vladimir Putin a criticat majorarea preturilor la paine, faina, zahar si ulei de floarea soarelui.
 
Taxa de export la grau vine dupa introducerea unei cote de 17,5 milioane de tone la exporturile de cereale in perioada 15 februarie - 30 iunie.
 
Ministrul Agriculturii a declarat la reuniunea Cabinetului ca masurile adoptate vor ajuta la reducerea pe plan intern a pretului la graul pentru morarit in partea europeana a Rusiei la 14.000 ruble (191,9 dolari) pe tona, excluzand impozitele, pana la finalul anului, si la 13.000 ruble pe tona pana in februarie 2021.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Producatorii rusi de zahar si ulei de floarea soarelui au fost de acord cu reducerea preturilor la produsele lor vandute lanturilor de retail. Daca aceasta masura nu va functiona, Rusia va impune o taxa de export la uleiul de floarea soarelui si va reduce tarifele de import la trestia de zahar, au anuntat oficialii la reuniunea Guvernului rus.
 
Rusia a inregistrat in acest an o recolta mare de grau, dar, cu toate acestea, preturile pe piata interna au crescut.
 
In ultimii 20 de ani, Rusia a trecut de la o tara dependenta de importurile de grau la una care este responsabila pentru o cincime din vanzarile mondiale.
 
Romania are, insa, o alta situatie interesanta. Ne numaram printre cei mai mari producatori de grau, insa importam produse finite precum pastele mai mult ca niciodata. O analiza releva ca in 2020 tara noastra a crescut importul de produse italiane realizate din grau cu peste 40%.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016