Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rusii sunt interesati de utilajele agricole de la Mecanica Ceahlau


Ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, Alexander Churilin, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, susţinută la Mediaş, că urmăreşte cu mare atenţie potenţialul de export al României şi că încurajează dialogul între oamenii de afaceri din România şi cei din Federaţia Rusă, transmite Agerpres.

"În România sunt fabrici şi uzine care produc un echipament foarte bun, deosebit. Unele şi în momentele grele au reuşit să fie prezente pe piaţa rusă. De exemplu, uzinele de la Piatra Neamţ (Mecanica Ceahlau, n.r.) a echipamentelor agricole. Această uzină are o mare cotă pe piaţa rusă pentru că producţia lor e de mare calitate.
Există şi o altă uzină care acum câţiva ani a început să producă un echipament foarte bun. UPET Târgovişte livrează o producţie şi au contracte pentru următorii câţiva ani. Producţia din România e foarte bine cunoscută pe piaţa noastră şi nu numai mobila sau farmaceuticele, încălţămintea sau îmbrăcămintea", a arătat ambasadorul.

Alexander Churilin a mai arătat că industria de petrol şi gaze a Uniunii Sovietice a folosit jumătate din pompele produse în România, iar ţara noastră dispune de potenţial foarte mare şi o bună experienţă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Cum îl folosim în condiţiile noi? Prima condiţie este activitatea şi cred că trebuie folosite institutele create pentru dialogul cu oamenii de afaceri ruşi. Sunt organizaţii ca şi camerele de comerţ. Înţeleg că pentru o uzină mică din România nu e uşor să găsească un partener din Rusia. Există însă ajutor din partea camerelor de comerţ şi reprezintă un mod de abordare foarte bun pentru stabilirea relaţiilor cu Rusia", a mai spus diplomatul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016