Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a modificat schimbarea: Vechii sefi de la APIA si de la AFIR raman in continuare in functii

s-a-modificat-schimbarea-vechii-sefi-de-la-apia-si-de-la-afir-raman-in-continuare-in-functii

Ministrul Ichimescu a revocat ordinele de numire a noilor directori la doar cateva ore dupa ce le semnase, dandu-si seama ca posturile respective trebuie ocupate prin concurs.


Se pare ca noul ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, se cam grabeste sa faca unele declaratii si sa ia unele masuri, fiind probabil lipsit si de aportul unor consilieri suficient de competenti care sa il sfatuiasca „sa masoare de doua ori si sa taie o data”.
 
Astfel, dupa ca a anuntat ca plata avanasurilor la subventiile pe suprafata a demarat si se desfasoara fara probleme, noul ministru s-a vazut nevoit sa revina ulterior si sa precizeze ca lucrurile nu stau chiar asa, iar cele 120.000 de ordine de plata pe care le anuntase ca fiind deja introduse in sistem si procesate, de fapt, blocasera sistemul informatic si nu puteau fi decontate.
 
Plecand de la aceasta problema majora ca a facut ca avansurile sa nu ajunga la toti fermierii care depusesera cereri in acest sens, seful MADR a anuntat schimbari majore la conducerea celor doua agentii de plata din subordinea ministerului, respectiv APIA si AFIR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Din nou s-a grabit si de aceasta data, semnand in cursul zilei de miercuri ordinele de numire ale noilor sefi, insa si de aceasta data a fost nevoit sa revina si sa recunoasca faptul ca facuse o eroare, intelegand ulterior ca numirea noilor sefi nu se poate face decat prin concurs si nu prin ordin direct al sau.
 
Prin urmare, sefii de la APIA si AFIR pe care Achim Irimescu ii anunta zilele trecute deja schimbati din functie, isi vor pastra in continuare posturile, cel putin temporar, pana cand se va desfasura concurs pentru desemnarea succesorilor sai.

„Am revocat ordinul de numire in fruntea APIA a lui Florin Marius Faur. Acesta ramane deocamdata la postul lui din Timis, iar Mihai Putintei ramane in fruntea APIA, cel putin in aceasta perioada. In ceea ce-l priveste pe Andrei Szakal, numit director general interimar la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale si in aceasta situatie vom organiza concurs in cel mai scurt timp” suna declaratia facuta ulterior de noul ministru, pus din nou intr-o situatie destul de penibila.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016