Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
S-au modificat reglementarile privind acordarea ajutorului special pentru producatorii de lapte si crescatorii de porcine
Totodata s-a schimbat si data raei de schimb euro-lei, de care se va tine seama la calculul ajutorului acordat producatorilor din cele doua sectoare.
Fermierii care vor beneficia de ajutoarele exceptionale sunt producatorii agricoli crescatori de vaci de lapte si producatori agricoli crescatori de porcine.
Astfel, prin prezentul act normativ se modifica data ratei de schimb euro – lei, de la 17 octombrie la 30 septembrie 2015, potrivit art.40 din Regulamentul delegat (UE) nr.907/2014 al Comisiei 907/2014 al Comisiei din 11 martie 2014.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Avand in vedere ca orice livrare de lapte crud a unui producator catre un prim-cumparator de lapte crud trebuie sa faca obiectul unui contract scris intre parti sau prim-cumparatorii trebuie sa faca o oferta scrisa de a contracta, prin aceasta Hotarare de Guvern se reglementeaza faptul ca, pentru a beneficia de sprijin, producatorii pot dovedi ca sunt in activitate si prin oferta scrisa de a contracta facuta de un prim-cumparator, valabila la data depunerii solicitarii si a cel putin unui document fiscal care sa ateste livrarea laptelui, aferent ofertei de a contracta.
Pentru situatia in care sumele cuvenite producatorilor eligibili din sectorul laptelui si produselor lactate, fie depasesc, fie nu epuizeaza plafonul alocat sectorului, actul normativ reglementeaza modul de repartizare a diferentei in deficit sau exces, in cadrul aceluiasi sector, catre aceiasi beneficiari eligibili, recalculandu-se cuantumul unitar alocat pe beneficiar sau pe cantitatea de productie realizata in perioada de referinta.
Perioada in care fermierii pot depune cereri este stabilita intre 30.05. – 06.06.2016, in vederea distribuirii intregii sume catre beneficiarii eligibili.Pentru obţinerea ajutoarelor financiare, producatorii agricoli depun cererea la centrul judetean al A.P.I.A., respectiv al municipiului Bucuresti, insotita de documente specifice.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura