Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Sanctiuni pentru terenurile agricole nelucrate. Primul pas - MADR introduce un sistem de monitorizare prin satelit pentru terenuri
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu a declarat ca va introduce un sistem de monitorizare prin satelit, astfel incat cele circa 1,35-1,4 mil. de hectare de terenuri agricole nelucrate din Romania sa poata fi sanctionate, potrivit NewsIn. Suprafata totala arabila a Romaniei este de circa 9,3 milioane hectare.
"Sunt circa 1,35 - 1, 4 milioane de hectare de teren nelucrat, iar din acest an vom avea un sistem de monitorizare prin satelit si vom sti in fiecare luna fiecare parcela nelucrata si fiecare palma de pamant. Vom introduce acea sanctiune de 400 lei pe hectar pentru terenurile nelucrate", a mentionat secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Adrian Radulescu.
Acesta a mai spus ca va fi facuta o analiza concreta in ceea ce priveste oamenii in varsta, care nu mai au posibilitatea sa-si lucreze pamantul si sa-l arendeze.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Vom face o analiza concreta acolo oamenii sunt batrani, nu au posibilitatea sa-si lucreze pamantul, nu au posibilitatea sa-l arendeze si nu exista o societate sa-l preia. Dupa ce am studiat toate aceste probleme, incercam sa gasim si solutia: fie va fi cumparat de Agentia Domeniilor Statului, fie vom incerca sa adunam acest teren pe suprafete mai mari si sa atragem investitori si tineri care nu au posibilitati financiare pentru a incepe o afacere", a mai precizat Radulescu.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News