Cea de a doua editie a sarbatorii pensiunilor buzoiene "Casuta cu pridvor" s-a desfasurat la data data de 1 Decembrie 2008, de Ziua Nationala a Romaniei, in localitatea Sarata-Monteoru, informeaza Agerpres.
Evenimentul a fost organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si si-a propus sa reinvie vechile traditii si sa promoveze bogatiile culinare ale Buzaulu. Au fost premiate cele mai bune pensiuni si s-a organizat o conferinta de presa la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai organizatiei Slow Food.
Oaspetii au degustat bucate specifice zonei, vinuri de Buzau si "Tuica mortala" de Chiojdu.
In cadrul maniestarii a fost organizat si un workshop pe tema "Exista sau nu bucatarie buzoiana?" la care au participat specialisti si gurmanzi.
Evenimentul a fost organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si si-a propus sa reinvie vechile traditii si sa promoveze bogatiile culinare ale Buzaulu. Au fost premiate cele mai bune pensiuni si s-a organizat o conferinta de presa la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai organizatiei Slow Food.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Oaspetii au degustat bucate specifice zonei, vinuri de Buzau si "Tuica mortala" de Chiojdu.
In cadrul maniestarii a fost organizat si un workshop pe tema "Exista sau nu bucatarie buzoiana?" la care au participat specialisti si gurmanzi.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News