Cea de a doua editie a sarbatorii pensiunilor buzoiene "Casuta cu pridvor" s-a desfasurat la data data de 1 Decembrie 2008, de Ziua Nationala a Romaniei, in localitatea Sarata-Monteoru, informeaza Agerpres.
Evenimentul a fost organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si si-a propus sa reinvie vechile traditii si sa promoveze bogatiile culinare ale Buzaulu. Au fost premiate cele mai bune pensiuni si s-a organizat o conferinta de presa la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai organizatiei Slow Food.
Oaspetii au degustat bucate specifice zonei, vinuri de Buzau si "Tuica mortala" de Chiojdu.
In cadrul maniestarii a fost organizat si un workshop pe tema "Exista sau nu bucatarie buzoiana?" la care au participat specialisti si gurmanzi.
Evenimentul a fost organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si si-a propus sa reinvie vechile traditii si sa promoveze bogatiile culinare ale Buzaulu. Au fost premiate cele mai bune pensiuni si s-a organizat o conferinta de presa la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai organizatiei Slow Food.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Oaspetii au degustat bucate specifice zonei, vinuri de Buzau si "Tuica mortala" de Chiojdu.
In cadrul maniestarii a fost organizat si un workshop pe tema "Exista sau nu bucatarie buzoiana?" la care au participat specialisti si gurmanzi.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News