Din acest an atât agricultorii din Ghirişa, cât şi cei din alte sate ale comunei Beltiug au început să cultive şi soia. Motivul pentru care încearcă şi această cultură este subvenţia mai mare faţă de alte culturi, care se primeşte din partea statului.
De asemenea am mai reţinut şi faptul că până în urmă cu doi ani de zile în Ghirişa se creşteau în număr mare şi porcine. Aproape fiecare localnic creştea până la 10 porci. Din cauza lipsei unei pieţe de desfacere, dar şi a preţurilor mici care li se ofereau, multă lume a renunţat la creşterea lor. Nici chiar preţurile destul de mari pentru un kilogram de carne de la sfârşitul anului trecut nu i-au determinat să crească în 2009 porci şi pentru comercializare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
De asemenea am mai reţinut şi faptul că până în urmă cu doi ani de zile în Ghirişa se creşteau în număr mare şi porcine. Aproape fiecare localnic creştea până la 10 porci. Din cauza lipsei unei pieţe de desfacere, dar şi a preţurilor mici care li se ofereau, multă lume a renunţat la creşterea lor. Nici chiar preţurile destul de mari pentru un kilogram de carne de la sfârşitul anului trecut nu i-au determinat să crească în 2009 porci şi pentru comercializare.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News