Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scandia face privat label pentru Carrefour


Scandia Romana, principalul producator intern de conserve din carne, va produce conserve in sistem “privat label”, sub marca “No. 1”, pentru Carrefour, unul dintre principalele lanturi interne de retail, potrivit reprezentantilor companiei.
“Recent am avut audit de la Carrefour si urmeaza ca oficialii companiei sa stabileasca ce produse doresc sa lucram sub brandul lor”, au declarat reprezentantii Scandia.


Potrivit acestora, circa 8% din productia Scandia Romana reprezinta produse “private label”, acestea fiind livrate in marile retele de magazine.

Cel mai bine vandute sortimente din portofoliul Scandia Romana sunt Pate Bucegi, cu o productie de 50 de tone pe zi, si Pate Sibiu, cu o productie de 25 de tone pe zi, potrivit reprezentantilor companiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Scandia Romana estimeaza pentru acest an exporturi de circa 600 de tone, iar pentru anul viitor, oficialii companiei si-au propus dublarea acestora, potrivit lui Adrian Gaspar, presedintele producatorului din Sibiu. Scandia are in derulare un proiect de investitii de peste 30 mil. euro intr-o noua fabrica, situata in apropierea Sibiului, unitate ce va intra in functiune la inceputul anului viitor. In ceea ce priveste terenul actualei unitati, de circa 10.000 mp in centrul istoric al Sibiului, dupa mutarea in noua unitate, aici ar putea fi construite birouri sau chiar un proiect rezidential, afirma oficialii companiei din Sibiu.

Citeste mai mult in Business Standard

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016