Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se prelungeste termenul pentru depunerea proiectelor aferente submasurii 16.1a

se-prelungeste-termenul-pentru-depunerea-proiectelor-aferente-submasurii-161a

Submasura se refera la sprijinul pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale, pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse in sectorul pomicol.


 
MADR, prin DGDR- AM PNDR, anunta prelungirea termenului de depunere al proiectelor pentru submasura 16.1a „Sprijin pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale, pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse in sectorul pomicol” pana la data de 10 aprilie 2019, ora 16.00.
 
Tinand cont de natura complexa a proiectelor cu un puternic accent pe inovare, MADR a venit in intampinarea solicitarilor potentialilor beneficiari prin aceasta decizie.
 
In prezent se deruleaza sesiunea de depunere de proiecte aferenta sub-masurii 16.1a “Sprijin pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale, pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse in sectorul pomicol”, care contribuie la promovarea inovarii si cooperarii in sectorul agroalimentar,  prin dezvoltarea de proiecte-pilot si de noi produse, practici si tehnologii. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sesiunea de depunere a Cererilor de Exprimare a Interesului, aferenta etapei I s-a bucurat de un interes deosebit in randul potentialilor beneficiari fiind depuse un numar 73 CEI  aferente submasurii 16.1a.
 
Dupa finalizarea procesului de evaluare si selectie aferent etapei I, au fost invitate in etapa II de depunere in cadrul submasurii 16.1a un numar de 17 de potentiale Grupuri Operationale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016