Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sefi noi la APIA si la AFIR

sefi-noi-la-apia-si-la-afir

Acestia si-au intrat in atributii incepand cu data de 2 decembrie, cand ministrul Achim Ichimescu a semnat ordinele de numire.


Luna decembrie a venit cu schimbari importante le varful celor doua agentii de plati aflate in subordinea MADR, sefii celor doua institutii fiind schimabati din functie de noul ministrul, Achim Irimescu.
 
Astfel, dupa ce ministrul le-a semnat ordinele de numire in functiei, incepand cu data de 2 decembrie, Florin Marius Faur va fi noul director general  la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, iar Andrei Szakal, la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale.
 
Cat despre fostii detinatori ai functiilor din fruntea celor doua agentii de plati, ministrul Agriculturii a precizat ca „pe Mihai Putinei, care era director general interimar la APIA, il retrag in directia financiara din minister de unde a si venit, iar Eugen Popescu, seful AFIR, revine pe postul lui anterior, respectiv director general adjunct la AFIR”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Florin Faur a mai ocupat functia de director general al APIA, incepand cu februarie 2010, in timpul mandatelor lui Mihail Dumitru si Valeriu Tabara. In 2012, acesta a fost inlocuit de fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin cu Gheorghe Benu, in prezent anchetat de DNA. Ulterior, Florin Faur a revenit pe postul ocupat anterior, cel de director executiv la APIA Timis.
 
Florin Faur este absolvent al Facultatii de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului — USAMV Timisoara, institutie la care a obtinut o diploma de master, precum si titlul de doctor in agronomie. Faur conduce APIA Timis din 2006 si are experienta in gestionarea fondurilor europene.

Noul sef al AFIR, Andrei Szakal, a ocupat functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici din 2009 pana in aprilie 2014.
 
Seful MADR a mai precizat ca va modifica organigrama MADR pentru a putea da concurs pentru anumite posturi de directori din cadrul ministerului, la nivel central, inclusiv la autoritatile de management. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016