Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful MADR sustine ca a scazut pretul carnii de porc

seful-madr-sustine-ca-a-scazut-pretul-carnii-de-porc

Totodata, Petre Daea, a explicat care sunt conditiile in care va continua cresterea de porci in judetele afectate de pesta porcina africana.


Intrebat daca pretul carnii de porc va creste, in urmatoarea perioada, ministrul Agriculturii a precizat ca, din datele statistice, rezulta ca, in prezent, pretul carnii de porc este mai mici decat acum cateva luni de zile.
 
„Nu stiu daca vom continua aceasta tendinta. Vom vedea, ca preturile le face piata. Noi masuram acest lucru si intrezarim, prin politicile agricole pe care le facem, aceasta tendinta si cautam sa o modelam in directia aceasta pozitiva, prin scaderea pretului si cresterea calitatii, nu numai la carnea de porc, ci la toate produsele agricole”, a spus Petre Daea.
 
Acesta a explicat si care sunt conditiile in care va continua cresterea de porci in judetele afectate de pesta porcina africana.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

„In anumite judete, precum Braila, Buzau, Bihor si Satu Mare, s-a trecut la etapa a doua de actiune in combaterea, eradicarea si reluarea activitatii in gospodariile populatiei, unde nu se va intrerupe cresterea de porci”, a declarat Petre Daea.
 
Ministrul Agriculturii a precizat ca in cele patru judete care au intrat in etapa a doua de repopulare cu porci fac ceea ce manualul tehnic spune cu claritate. „Parcurgem etape prevazute in planul de contigenta si normele sanitar-veterinare, pentru a putea creste porci. Suntem la faza a doua: am introdus porci santinela, urmand sa vedem cum se comporta in cele 45 de zile, pentru ca nu avem de unde sa stim”, a detaliat Daea.
 
Oficialul MADR a mai anuntat ca, pana la aceasta data, au fost platite despagubiri pentru un numar de 7.545 de dosare din 7.927, in cuantum de 90 de milioane de lei, urmand ca in zilele urmatoare, banii pentru despagubiri sa ajunga si la alti 382 de fermieri.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016