Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Simpozionul Agricultura durabila - actualitate si perspectiva, astazi la ora 10.00, la USAMV Iasi


Consiliul Facultăţii de Agricultură din Iaşi Vă invită să participaţi la simpozionul ştiinţific "Agricultura durabilă - actualitate şi perspectivă", care se va desfăşura în perioada 21 - 23 octombrie 2010.
În cadrul acestei manifestări ştiinţifice cu participare internaţională vor fi abordate probleme de actualitate din domeniul agriculturii, structurate pe patru secţiuni:

* Cercetări fundamentale
* Solul, apa şi protecţia mediului
* Tehnologii agricole
* Ştiinţe economice şi umaniste

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Deschiderea lucrărilor va avea loc joi, 21 octombrie 2010, ora 10:00, în Aula Magna "Haralamb Vasiliu" a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi, Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3.

Lucrările selectate de comitetul ştiinţific - redactate de preferinţă într-o limbă de circulaţie internaţională - vor fi publicate în volumul Lucrări ştiinţifice. Seria Agronomie (cotata B+ CNCSIS şi recenzată CAB International - Anglia), nr. 53, sub egida editurii "Ion Ionescu de la Brad", ISSN 1454-7414.

Taxa de participare:
Taxa de participare - 250 lei înainte de 15 iulie 2010 şi 300 lei după această dată, pentru participanţii din România şi Republica Moldova - include:
- mapa cu volumul rezumatelor lucrărilor;
- volumul programului simpozionului;
- masa festivă organizată în onoarea invitaţilor.
Sumele în lei se achită la:
Trezoreria Iaşi - Simpozionul ştiinţific organizat de Facultatea de Agricultură
cod IBAN: RO93TREZ406504601X000728
cont: 5046014541840
cod fiscal: 4541840.
La cerere, participanţii pot solicita, contra cost, revista Lucrări ştiinţifice. Seria Agronomie, vol. 53 şi/sau extrasele lucrărilor publicate în cuprinsul acesteia.

Date importante:
15 mai 2010 - data limită pentru trimiterea titlurilor şi a rezumatelor lucrărilor în limbile română şi engleză (250 - 400 cuvinte, cu referire expresă la rezultatul investigaţiilor ştiinţifice);
15 iulie 2010 - data limită pentru trimiterea lucrărilor în extenso şi achitarea taxei de participare. Dupa această dată, taxa de participare se majorează.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016