Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intalnirea Anuala a Clubului Fermierilor AGRALIM din Regiunea de Nord-Est si Republica Moldova, in 16 mai, la USAMV Iasi

intalnirea-anuala-a-clubului-fermierilor-agralimdin-regiunea-de-nord-est-si-republica-moldova-in-16-mai-la-usamv-iasi

Domnul Daniel Constantin, Viceprim-ministru, Ministrul Agriculturii, se intalneste cu fermierii din Moldova.


Evenimentul va avea loc vineri, 16 mai 2014, in Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”, cu incepere de la ora 11.00.
 
Aflata la cea de-a treia ediţie, Intalnirea Anuala a Clubului Fermierilor AGRALIM  din Regiunea de Nord-Est este onorata de participarea domnului Daniel Constantin, Viceprim-ministru,  Ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, prezent si la editiile precedente. Domnia sa va prezenta Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 –2020, masurile ce vizeaza dezvoltarea rurala, modificarile  pentru fermieri si prioritatile programului si va intra in dialog direct cu fermierii.
 
Clubul Fermierilor  AGRALIM este o comunitate  profesionala  sustinuta  si dezvoltata  pe langa Targul pentru Fermieri AGRALIM  de organizatorul profesionist de evenimente ABplus Events. La aceasta editie a intalnirii anuale de club sunt asteptati 600 de invitati,  fermieri  si asociatii agricole din regiunea  de Nord-Est  si Republica  Moldova, companii care vin in sprijinul acestora, autoritati ale administratiei publice centrale si locale, reprezentanti ai institutiilor cu atributii in domeniul dezvoltarii regionale si reprezentanti mass-media.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Focus pe situatia agriculturii din regiune, in prima parte a intalnirii anuale de club
 
Reprezentantii  regiunii  de Nord-Est  si marii fermieri vor avea discutii  tehnice  despre agricultura din regiune  in cadrul Intalnirii Anuale a Clubului Fermierilor AGRALIM.  Astfel, prima parte a intalnirii va avea ca focus situatia agriculturii in fiecare din cele 6 judete ale regiunii de Nord-Est.
 
Ca noutate fata de editiile precedente,  invitatii (fermieri,  tehnicieni si proprietari  de ferme) din judetele Moldovei vor prezenta exemple  de succes in sectorul vegetal, zootehnic, procesare, piscicultura si pomicultura si bune practici in managementul fermelor,  iar speakeri vor fi:   Bogdan Pantazi-  Agrocomplex Lunca Pascani, Iasi; Carmen Gavrilescu – Agricola International, Bacau;  Liviu Rotaru – Comcereal, Botosani;  Nicu Temciuc – Alfabit, Botosani; Mihai Tarata – TCE 3 Brazi, Neamt; Ovidiu Mutescu  – Anivo's,  Suceava; Bogdan Manea – Marul de aur, Vaslui; Traian Atanasiu - Asociatia
Crescatorilor de Bovine pentru Carne  din Romania,  Suceava.

Au confirmat  participarea urmatorii reprezentanti  ai companiilor  care sustin prezentari: Iu lia Gradinaru, Director Marketing  Europa  de Est, reprezentant al Partenerului de eveniment Caussade Semences; Ana Maria Ionescu, Responsabil Piata PRO, BRD; dr. Marius Laurentiu Eftene, Director Marketing Biochem.
 
Cea de-a doua noutate a intalnirii este reprezentata de participarea   unei delegatii din Republica Moldova constituita  de Agentia  de Interventie si Plati pentru Agricultura  din Republica Moldova si Federatia Nationala a Fermierilor din Republica Moldova, asociatii ai caror reprezentanti vor avea o interventie in programul intalnirii.
 
Clubul Fermierilor AGRALIM  propune membrilor sai doua mari evenimente anuale: Intalnirea anuala a Clubului Fermierilor AGRALIM  din Regiunea de Nord-Est si Republica Moldova si Gala premiilor de excelenţa in agricultura pentru regiunea de Nord-Est. Clubul AGRALIM  este deschis fermierilor si tuturor celor care activeaza in sectoare suport pentru agricultura sau desfasoara activitati adiacente agriculturii. Toti cei care doresc sa devina membri ai clubului AGRALIM  sunt invitati sa completeze formularul de aderare disponibil pe site-ul www.clubulagralim.ro.
 
Pe langa domeniile de activitate consacrate ale ABplus Events, organizator profesionist de evenimente care detine o expertiza  dezvoltata in 17 ani de activitate  in sectorul  constructiilor,  arhitecturii, educatiei si culturii, un domeniu strategic in orientarea companiei noastre este sectorul agribusiness.
 
ABplus Events continua investitia in dezvoltarea sectorului agricol si a evenimentelor din acest domeniu in regiunea de Nord-Est. In acest an avem in pregatire  patru manifestari  de o importanta majora pentru zona Moldovei,  ca pol al agriculturii: Targul pentru Fermieri AGRALIM (18-21 septembrie); Forumul Agricol al Regiunii de Nord-Est (18 septembrie); Gala premiilor de excelenţa  in agricultura  pentru regiunea Nord-Est (20 septembrie)  si Festivalul Naturii (18 - 21 septembrie). AgroRomania sustine evenimentele de profil, alaturandu-se ca partener media lantului de conferinte, targuri si expozitii AGRALIM.
 
Ca noutate absoluta, Targul pentru Fermieri AGRALIM  s-a aliniat marilor evenimente agricole desfasurate in camp, devenind al doilea eveniment din tara care pune in practica un asemenea concept si printre putinele evenimente de acest gen din Europa.  In baza parteneriatului cu universitatea, Targul pentru Fermieri AGRALIM  si evenimentele conexe se vor desfasura  incepand din acest an pe platforma expozitionala Ezareni,  Iasi – Statiunea Didactica  a Universitatii  de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi”, a declarat Manole Zaharia,  Division Director Agribusiness Events.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016