Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Sprijin financiar pentru producatorii de carne de porc si tomate
Banii ar putea ajunge in conturile acestora chiar din cursul acestui an, ulterior, sprijinul urmand sa fie acordat si altor categorii de fermieri.
Imediat ce a fost inscaunat in fotoliul de ministru de la MADR, Petre Daea le-a promis fermierilor ca vor primi noi ajutoare financiare pentru sustinerea produselor deficitare.
Primii care se vor bucura de acest beneficiu vor fi, conform noului ministru, producatorii de carne de porc si cultivatorii de tomate.
Primii ar urma sa primeasca un ajutor de 10.000 de euro, in timp ce fermierii producatori de tomate ar urma sa beneficieze de un sprijin in valoare de 3.000 de euro.
Programul va incepe in anul 2017, prin selectarea, pe baza datelor statistice a tomatelor si carnii de porc, iar scopul masurii este reducerea importurilor si asigurarea consumului din productie interna.
Pe parcursul celor 8 ani de implentare a programului vor fi adaugate anual 8 produse noi, deficitare. Potrivit estimarilor, vor beneficia de program 40.000 de fermieri in cazul tomatelor si 12.000 de fermieri in cazul crescatorilor de porci.
„In scurt timp vom introduce actul normativ in sedinta Guvern astfel incat sa putem construi si bugetul pentru ca o noutate este ca nicio cifra din buget nu va fi sustinuta daca in spate nu exista un program”, a declarat in acest sens seful MADR.
Primii care se vor bucura de acest beneficiu vor fi, conform noului ministru, producatorii de carne de porc si cultivatorii de tomate.
Primii ar urma sa primeasca un ajutor de 10.000 de euro, in timp ce fermierii producatori de tomate ar urma sa beneficieze de un sprijin in valoare de 3.000 de euro.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Programul va incepe in anul 2017, prin selectarea, pe baza datelor statistice a tomatelor si carnii de porc, iar scopul masurii este reducerea importurilor si asigurarea consumului din productie interna.
Pe parcursul celor 8 ani de implentare a programului vor fi adaugate anual 8 produse noi, deficitare. Potrivit estimarilor, vor beneficia de program 40.000 de fermieri in cazul tomatelor si 12.000 de fermieri in cazul crescatorilor de porci.
„In scurt timp vom introduce actul normativ in sedinta Guvern astfel incat sa putem construi si bugetul pentru ca o noutate este ca nicio cifra din buget nu va fi sustinuta daca in spate nu exista un program”, a declarat in acest sens seful MADR.
Autor:
Panait Elena
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News