Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Stephane Batoux, nou director al Danone Romania
Stephane Batoux, fost director al Danone Ucraina, a preluat, de la inceputul acestui an, conducerea Danone Romania, sucursala locala a producatorului francez de lactate, inlocuindu-l pe Jacques Ponty, care, dupa o activitate de trei ani si jumatate, a plecat in China, ca director al diviziei de ape minerale din cadrul companiei.
Batoux a sosit deja in Romania si se afla in plin proces de instalare in Bucuresti, potrivit unor surse din piata. Acesta are o experienta indelungata pe pietele ucraineana si rusa a lactatelor, dupa ce a fost, pentru mai multi ani, director general al sucursalei din Ucraina, fiind implicat si in coordonarea operatiunilor de pe piata rusa. In septembrie 2006, sub conducerea lui Batoux, Danone a preluat o fabrica din sudul Ucrainei, pentru a reduce importurile de lactate care se faceau de la fabricile companiei franceze din Rusia.
Ponty a condus Danone Romania pentru trei ani si jumatate, perioada in care a fost creata Danone Adriatics, ai carei principali furnizori de produse sunt fabricile din Bucuresti si Sofia.
Desi are 47 milioane de locuitori, Ucraina se afla, din punctul de vedere al consumului de lactate proaspete, la un nivel apropiat celui din Romania, de circa patru kilograme pe cap de locuitor, in timp ce in vestul Europei, consumul este de 22 kg, ceea ce evidentiaza potentialul ridicat de crestere a pietei locale.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Business Standard
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura