Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

StiriMm: Târg de produse tradiţionale aflat sub semnul primăverii


Niciodată sau foarte rar românii au fost în rând cu lumea occidentală din toate punctele de vedere. Este o realitate cu care unii nu o să fie de acord, fără doar şi poate, iar alţii poate îmi vor da dreptate. Deşi toată ziua şi noaptea ni se spune că pentru organismul nostru cel mai indicat ar fi să consumăm produse naturale, ecologice, o adevărată modă în lumea occidentală, românul se încăpăţânează să facă exact invers. Aşa-i place lui şi nimeni nu are ce să-i facă. Asta, deşi ştie foarte bine că nu face bine ceea ce face, dar perseverează în prostia-i.
Târg de produse cu miros de primăvară

Pentru a aduce băimărenii şi mai aproape de produsele eco tradiţionale româneşti, acum doi ani de zile, mai exact în data de 14 martie 2008, se dădea drumul primului târg de produse tradiţionale româneşti în Baia Mare, locaţia aleasă pentru acest eveniment fiind Piaţa Revoluţiei, un loc cum nici că se putea mai bun şi mai potrivit, spun cei de la Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Româneşti, din mai multe motive. Au trecut doi ani de atunci, târgul devenind de-a lungul acestor doi ani tot mai apreciat de către locuitorii municipiului. “Vreau să vă aduc la cunoştinţă faptul că la sfârşitul acesta de săptămână târgul nostru din Piaţa Revoluţiei va fi un pic mai interesant. Va fi un târg de primăvară, în care să întâmpinăm venirea primăverii, cu speranţa ca şi clima să ţină cu noi, şi începerea unui nou ciclu agricol. Sâmbătă vor avea loc o serie de evenimente festive, va fi prezentă Fanfara municipală, va fi prezent şi Grupul folcloric de la Cerneşti, care va dansa şi va cânta, ne va încânta cu talentul lor. De asemenea, vor fi prezenţi la târg meşteri populari din judeţul Cluj”, spune liderul Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale din Maramureş, Ioan Tătăran, care recunoaşte că-n Maramureş activitatea de meşteşugărit şi de artizanat este destul de palidă, “în Cluj aceasta fiind organizată foarte bine. Vorbim despre un grup de circa 30 de meşteşugari şi i-am invitat din motiv de a incita pe potenţialii meşteri populari de la noi”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in StiriMm.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016