Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Ceilalţi şoareci au fost hrăniţi cu pudră de struguri mai puţin concentrată şi au primit o dietă săracă în sare. Pudra de struguri conţine aceiaşi nutrienţi ca şi strugurii proaspeţi şi le-a permis cercetătorilor să măsoare evoluţia stării de sănătate a animalelor din cele două grupuri.
După 18 săptămâni, şoarecii care au fost hrăniţi cu pudra de struguri concentrată au înregistrat o scădere a tensiunii arteriale, funcţii cardiace ameliorate, mai puţine inflamaţii în organism şi mai puţine probleme ale miocardului decât şoarecii care au avut o dietă săracă în sare.
Specialiştii spun că flavonoizii, substanţe benefice care se găsesc în struguri, ceai verde, cacao şi tomate, ar putea avea un efect benefic asupra presiunii arteriale. Studii anterioare au demonstrat deja că flavonoizii au o influenţă pozitivă asupra stării de sănătate a inimii.
O tensiune arterială ridicată - hipertensiune - poate favoriza producerea infarctului, a accidentelor cerebrale, a aritmiilor şi a blocajelor renale.
Potrivit declaraţiei lui Mitchell Seymour, coordonatorul studiului, "există anumite substanţe în struguri care au un impact direct asupra riscului de apariţie a maladiilor cardiovasculare".
Studiile precedente au demonstrat deja faptul că o dietă bogată în fructe şi legume poate contribui la scăderea tensiunii arteriale.
Noua descoperire ar putea fi utilă pentru oamenii care suferă de hipertensiune.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News