Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Strugurii, benefici pentru pacienţii care suferă de hipertensiune arterială
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
După 18 săptămâni, şoarecii care au fost hrăniţi cu pudra de struguri concentrată au înregistrat o scădere a tensiunii arteriale, funcţii cardiace ameliorate, mai puţine inflamaţii în organism şi mai puţine probleme ale miocardului decât şoarecii care au avut o dietă săracă în sare.
Specialiştii spun că flavonoizii, substanţe benefice care se găsesc în struguri, ceai verde, cacao şi tomate, ar putea avea un efect benefic asupra presiunii arteriale. Studii anterioare au demonstrat deja că flavonoizii au o influenţă pozitivă asupra stării de sănătate a inimii.
O tensiune arterială ridicată - hipertensiune - poate favoriza producerea infarctului, a accidentelor cerebrale, a aritmiilor şi a blocajelor renale.
Potrivit declaraţiei lui Mitchell Seymour, coordonatorul studiului, "există anumite substanţe în struguri care au un impact direct asupra riscului de apariţie a maladiilor cardiovasculare".
Studiile precedente au demonstrat deja faptul că o dietă bogată în fructe şi legume poate contribui la scăderea tensiunii arteriale.
Noua descoperire ar putea fi utilă pentru oamenii care suferă de hipertensiune.