Un student de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi a avut surpriza să găsească, într-un baton de salam de vară pe care l-a cumpărat în urmă cu două săptămâni, un şoarece. Nelu Luca mâncase aproape jumătate din batonul cumpărat de la un magazin Kaufland, când a făcut macabra descoperire.
Tânărul a păstrat batonul de salam pentru a-l arăta persoanei la care stă în gazdă, o femeie de 60 de ani. Aceasta a făcut reclamaţie la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului din Iaşi. Din primele verificări ale autorităţilor sanitar-veterinare, reiese că şoarecele a ajuns în compoziţia salamului pe linia de producţie, la o fabrică de mezeluri din Tulcea deţinută de societatea Tabco Campofrio România.
Citeste mai mult in Adevarul
Avea un gust ca orice alt produs din carne. Când am tăiat prima felie am văzut ceva negru care semănă cu un ghem de păr. Mai apoi am rupt salamul în două bucăţi şi mi-am dat seama că altceva nu avea cum să fie, decât un şoarece. Mi-a venit rău imediat
Tânărul a păstrat batonul de salam pentru a-l arăta persoanei la care stă în gazdă, o femeie de 60 de ani. Aceasta a făcut reclamaţie la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului din Iaşi. Din primele verificări ale autorităţilor sanitar-veterinare, reiese că şoarecele a ajuns în compoziţia salamului pe linia de producţie, la o fabrică de mezeluri din Tulcea deţinută de societatea Tabco Campofrio România.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News