Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Industria carnii: Campofrio a avut pierderi de peste 3 mil. euro în S1


Veniturile companiei spaniole Campofrio pe piaţa românească au scăzut în primul semestru cu 14,1%, la 10,6 milioane euro, de la 12,33 milioane euro în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar pierderile au crescut de la 788.000 euro la 3,15 milioane euro, informează Mediafax.
Potrivit datelor prezentate de Campofrio, cheltuielile operaţionale din România au urcat în intervalul analizat cu 8,7%, de la 12,36 milioane euro la 13,44 milioane euro.

Campofrio şi Caroli Foods Group au finalizat recent procedurile de unificare a afacerilor din România într-un joint-venture.
Noul grup va opera sub numele Caroli Foods Group şi va fi lider pe piaţa de produse din carne procesată din România din punct de vedere al vânzărilor şi cotei de piaţă, potrivit companiilor. Procesul de integrare a celor două companii va dura circa 12 luni.

Ambele fabrici, din Piteşti şi Tulcea, vor rămâne operaţionale, fiecare specializându-se în anumite tipuri de produse.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Campofrio a anunţat, în aprilie, că va plăti 12,3 milioane de euro, pe lângă cedarea acţiunilor subsidiarei româneşti Tabco Campofrio, pentru a deţine 49% din capitalul Caroli Foods Group, compania creată prin fuzionarea operaţiunilor din România ale grupului spaniol şi ale Caroli.

Cele două companii au anunţat, la începutul lunii martie, că au încheiat un acord de fuziune a operaţiunilor, în forma unui joint venture, prin care se va crea cea mai mare companie de mezeluri din România, cu o cifră de afaceri de 120 milioane euro şi o cotă de 16% din piaţa de profil. Grupul spaniol Campofrio este prezent în România din 1998 şi deţine pe plan local o singură capacitate de producţie, la Tulcea.

Pe piaţa românească a mezelurilor mai activează companiile Cris Tim, Aldis, Angst şi H&E Reinert.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016