Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studiu. Peste 60% din romanii din orase vor sa se mute la tara

studiu-peste-60-din-romanii-din-orase-vor-sa-se-mute-la-tara

Un nou studiu releva ca peste 60% din romanii care locuiesc acum in orase vor sa se mute la tara in viitorul apropiat. Exista, insa, o conditie esentiala.


Aproape doua treimi dintre romanii (62%) care locuiesc in mediul urban ar putea sa se mute la tara, in urmatorii doi ani, dar conditia numarul unu pentru a face acest pas este o conexiune buna la Internet, reiese din rezultatele sondajului Digitalizarea Europei.
 
Aceeasi cercetare releva faptul ca 59% dintre respondenti au declarat ca pandemia le-a influentat sau le-a schimbat opinia privind perspectiva de a locui la tara.
 
Intrebati despre avantajele sau dezavantajele de a locui in mediul rural, 74%, respectiv 80% din totalul celor intervievati considera apropierea de natura si beneficiile sale pentru un stil de viata sanatos ca fiind cele mai mari castiguri. Doar 19% au indicat nivelul chiriei mai scazut, in timp ce avantajele traiului la tara predomina pentru 44% dintre romanii din urban.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
Conform studiului, conditia de baza pentru a locui la tara este, de departe, o conexiune buna la internet, astfel incat 69% dintre romani spun ca aceasta este obligatorie, iar pentru 25% este de preferat. O constatare similara se intalneste in randul tuturor tarilor europene.
 
Mai mult de jumatate dintre cei chestionati (54%) sunt de parere ca o infrastructura buna de servicii de sanatate este esentiala, 42% vad important un transport public bun, in timp ce 46% sustin ca institutiile bune de invatamant reprezinta o conditie esentiala.
 
Studiul Digitalizarea Europei a fost comandat de Vodafone Institute si realizat online de Kantar pe un esantion de 15.000 de persoane din 15 tari europene, in perioada 5 mai - 16 iunie 2021, care au inclus: Cehia, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Marea Britanie.
 
Fiecare esantion national a cuprins cel putin o mie de persoane intervievate, cu varste de peste 16 ani. Aceasta cercetare a fost efectuata in perioada 5 mai - 16 iunie 2021. Raportul complet va fi disponibil in urmatoarele saptamani.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016