Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Subventii: ajutoare destinate sectoarelor zootehnic şi vegetal
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a repartizat centrelor judeţene suma de 173.782.909,06 lei de la bugetul naţional pentru plata solicitărilor depuse în anul 2009 pentru sectoarele zootehnic şi vegetal, respectiv sprijinul pentru activitatea de neutralizare a deşeurilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Astfel, din total, suma de 129.237.758,22 lei reprezintă fonduri destinate clasificării carcaselor de bovine şi respectiv porcine, materialului de reproducţie destinat scrofiţelor de reproducţie. De asemenea, ajutorul este destinat producătorilor de pui broiler (47.813.179,44 lei), pentru carcase porcine şi producătorilor de ouă consum clasele M, L şi XL. De asemenea, acest sprijin mai este acordat pentru laptele de vacă destinat procesării, aferent cererilor depuse în trimestrul II şi în trimestrul III, cât şi pentru susţinerea familiilor de albine (14.938.476,78 lei).
Pentru sectorul vegetal a fost repartizată suma de 40.431.632,84 lei. Astfel: EUREPGAP, legume de seră, ciuperci cultivate în spaţii climatizate, legume şi fructe procesate industrial - tomate, mazăre, fasole, ardei, castraveţi, mere, prune, cireşe, vişine, piersici, struguri de masă, ambalaje şi energie electrică şi termică (25.238.040 lei); autorizare plantaţii viticole, tratamente fitosanitare, certificare şi marcare vinuri (12.666.732,80 lei) şi respectiv hamei, cartof, plante medicinale şi aromatice, flori şi plante dendrologice şi ornamentale (2.526.860 lei). Pentru activitatea de neutralizare deşeuri a fost repartizată suma de 4.113.518,00 lei.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura