Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Suceava: 30.000 lei pentru fiecare familie strămutată după inundaţii


Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa extraordinară de vineri alocarea a câte 5.000 de lei celor 150 de familii ale căror case au fost distruse la inundaţiile din lunile iunie - iulie, câte 2.500 de lei proprietarilor celor 1.187 case grav avariate şi câte 30.000 de lei unor familii care trebuie strămutate, informează Agerpres.
Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat la finalul reuniunii că, din sumele primite din sponsorizări, trei milioane de lei urmează să fie alocate familiilor ale căror locuinţe au fost distruse sau avariate de inundaţii.

Astfel, cele 150 de familii ale căror case au fost distruse vor primi câte 5.000 de lei, pe lângă cei 5.000 de lei acordaţi imediat după inundaţii pentru plata lucrărilor de reconstrucţie şi materialele de construcţie, iar cele 1.187 familii ale căror case au fost avariate vor primi câte 2.500 de lei.

Flutur a precizat că în comunele Zvoriştea şi Zamostea un număr de nouă case sunt în pericol de prăbuşire din cauză că apa râului a rupt malurile şi a explicat că, în aceste cazuri, casele nu au fost nici inundate şi nici avariate, dar riscă să se prăbuşească şi familiile trebuie strămutate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

El a spus că pentru strămutare CJ Suceava va aloca fiecărei familii, dintre cele nouă, câte 30.000 de lei, după ce autorităţile locale vor asigura terenul necesar noilor construcţii.

Totodată, din sponsorizările primite de CJ Suceava se vor aloca 500.000 de lei pentru repararea unor căi de acces din comuna Suceviţa şi 1,6 milioane de lei pentru repararea unui pod rutier din Mitocul Dragomirnei, ce face legătura spre Mănăstirea Dragomirna.

CJ Suceava a rectificat, vineri, bugetul judeţean cu 14 milioane de lei, din care 10 milioane din sponsorizări şi patru milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016