Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Suceava: Garda Financiară a confiscat 23 de tone de mere din Polonia


Potrivit unei informări prezentate în şedinţa Colegiului prefectural, comisarii suceveni ai Gărzii Financiare au organizat, în primul trimestru, 2.256 de acţiuni de control, dintre care 1.358 în domenii cu risc, precum şi în producerea de activităţi comerciale ilicite şi nerespectarea normelor de comerţ.
În această perioadă, pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 28/1999, privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, date au fost 107 de avertismente şi 82 de amenzi contravenţionale, acestea din urmă însumând un total de 94 mii lei. În urma descinderilor, suspendată a fost, pentru un interval de 3 luni sau până la dotarea corespunzătoare, activitatea a 114 unităţi cu nereguli.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Urmare a actelor şi faptelor de comerţ ilicite identificate în primele 3 luni ale anului, pe lângă amenzile amintite, lucrătorii Gărzii de Financiare au confiscat 23 tone de mere importate din Polonia, valoarea fructelor fiind de circa 40.000 de lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016