Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Suceava: Parteneriate promovate prin programul Dezvoltare economică durabilă prin creşterea calităţii resurselor umane din mediul rural
Asociaţia Inter Concordia a organizat, marţi, la Hotelul Imperium din Suceava, evenimentul de promovare a parteneriatelor în regiunea de dezvoltare Nord-Est, în cadrul proiectului Dezvoltare economică durabilă prin creşterea calităţii resurselor umane din mediul rural, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.
Intâlnirea a făcut parte din seria evenimentelor de promovare a parteneriatelor locale și regionale ca instrumente de dezvoltare a resurselor umane şi a antreprenoriatului în mediul rural şi a reunit reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Neamț și Vaslui, ai Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, ai asociaţiilor patronale, reprezentanți ai Camerelor de Comerț și Industrie, primari ai satelor și comunelor din regiunea Nord-Est precum şi reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti.
În cadrul acestei întâlniri, echipa de management a proiectului a oferit informaţii detaliate cu privire la activităţile proiectului și la implicarea şi avantajele parteneriatelor la nivel regional. Evenimentul a facilitat, de asemenea, discuții interactive între participanţi cu privire la dezvoltarea afacerilor în mediul rural în regiunea Nord-Est.
Evenimentul s-a încheiat cu un protocol de semnare a acordului de parteneriat regional din cadrul proiectului Dezvoltare economică durabilă prin creşterea calităţii resurselor umane din mediul rural de către reprezentanţii instituţiilor şi ai organizaţiilor care şi-au exprimat acceptul de a deveni parteneri.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Proiectul, implementat de Asociația Interconcordia în parteneriat cu Asociația Pakiv România, Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană, compania SC Competitive in Business&Consulting S.R.L și Asociația Gestion, Orientacion Y Formacion S.L., se desfăşoară pe o perioadă de doi ani şi jumătate în regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est şi Centru şi este destinat persoanelor din mediul rural - antreprenori, şomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistenţă precum şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Bugetul proiectului este de aproximativ 4 milioane de euro, iar banii vor fi folosiţi pentru activităţi de formare profesională, consiliere şi asistenţă pentru persoane din mediul rural care demarează afaceri sau activităţi independente în domenii non agricole. Astfel, 700 de persoane din mediul rural - 250 de manageri, 200 de şomeri, 150 de persoane aflate în căutarea unui loc muncă şi 100 de persoane ocupate în agricultura de subzistenţă - vor beneficia de un program de consiliere, orientare şi îndrumare. De asemenea, 120 de persoane vor fi sprijinite în infiinţarea şi dezvoltarea propriei afaceri.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura