Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sunatoarea, leac in 80 de boli


Studii recente realizate în Europa şi în SUA arată că sunătoarea este un remediu de bază pentru depresie, considerată maladia secolului al XXI-lea. Este pentru prima dată în ultima sută de ani când o plantă medicinală este recunoscută şi recomandată de lumea medicală, scrie Adevarul.


Dar fitoterapeuţii recomandă terapia cu sunătoare în peste 80 de boli: de la hipertensiune arterială şi astm până la afecţiuni hepatice, gastrice şi pulmonare.

Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, precizează că planta acţionează ca sedativ, cicatrizant, antiinflamator hepatic şi intestinal, antibiotic, revigorant şi remineralizant. Cele mai eficiente preparate sunt infuziile simple şi combinate, tinctura, uleiul şi siropul de sunătoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mod de preparare: Într-o jumătate de litru de apă se pun la macerat patru linguri de sunătoare uscată. După opt ore se strecoară. Planta care a rămas după filtrare se fierbe din nou în tot atâta apă, timp de cinci minute. După ce s-a răcit, ceaiul se strecoară. În final, cele două extracte se amestecă şi toată cantitatea se bea zilnic, în trei reprize, cu 30 de minute înaintea meselor principale.

Citeste in articolul urmator pentru a afla la ce este bun ceaiul de coada soricelului
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016