Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targ de produse agroalimentare in curtea MADR

targ-de-produse-agroalimentare-in-curtea-madr

Evenimentul va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, pentru a celebra Ziua Mondiala a Alimentatiei.


Pe data de 16 octombrie, Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite celebreaza Ziua Mondiala a Alimentatiei si, ca in fiecare an, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va marca acest eveniment.
 
Ziua Mondiala a Alimentatiei va fi sarbatorita prin organizarea unui targ in curtea institutiei, intre 14 si 16 octombrie 2016, ocazie cu care producatori si procesatori agricoli vor expune produse traditionale si realizate dupa retete consacrate, cat si ceaiuri, uleiuri, esente, produse de artizanat etc.
 
De asemenea, vor putea fi gasite in cadrul targului si produse inregistrate pe sisteme de calitate europene, cum ar fi Magiunul de prune Topoloveni, Salamul de Sibiu, Telemeaua de Ibaneşti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe langa produsele romanesti protejate la nivel european, vor fi prezente Novacul afumat de Tara Barsei, Scrumbia afumata de Dunare si Cascavalul de Saveni, produse aflate in diferite faze de dobandire a protectiei „Indicatie Geografica Protejata” la nivelul Uniunii Europene.
 
Vizitatorii vor avea ocazia sa gaseasca si produse traditionale, inregistrate pe schema nationala - zacusca de vinete ori de fasole, pecie lunga afumata, dulceata de mure, de cirese amare sau afine, Cozonac Domnesc din regiunea Moldovei, cat si produse realizate in arealul montan.
 
Totodata, vor fi prezenti producatori de fructe si legume, miere si produse ale stupului, dar si cei de vin si tuica. Mesterii populari vor intregi peisajul rural din curtea Ministerului Agriculturii prezentand vizitatorilor ii traditionale romanesti sau stergare populare din panza de borangic tesute la razboi manual si alte obiecte de artizanat.
 
Lista completa a produselor care vor putea fi gasite in cadrul targului, poate fi consultata mai jos:
-Chisca, Muschi haiducesc, Carnati boieresti, Costita hituita, Muschi copt in jar, Jambon taranesc, Toba - produse de Baciu (Suceava).
-Bagheta pescareasca, Salata de icre de crap, Salata de icre ardeleneasca, Pastrama pescareasca, Pastrav ardelenesc, Batog afumat produse in Delta din Carpati (Brasov).
-Dulceata de cirese amare, Dulceata de capsune, Dulceata de visine, Dulceata de cirese albe, Dulceata de zmeura, Dulceata de afine, Dulceata de mure, Zacusca de vinete, Zacusca cu fasole, Zacusca cu ciuperci, Zacusca cu peste, Zacusca cu ghebe produs de Vrancioaia (Neamt).
-Telemea de vaca, Branza de burduf, Cas, Cascaval, Carnati de oaie si vitel, Telemea de oaie, Urda, Slanina afumata, Pastrama de porc, Pastrama de berbecut, Carnati de porc si vitel, Branza de burduf in coaja de brad, Pastrama de vitel produse de Ferma Istrate-Fundata (Brasov).
-Sirop de muguri de brad, Sirop din flori de soc, Dulceata de afine, Dulceata de zmeura, Dulceata de mure produse de Fenechiu (Covasna).
-Smantana si Branza dulce produse de Ungur de Preluca (Maramures).
-Pastrav afumat in cobza de brad „Doftana” (Prahova).
-Cozonac domnesc (Botoşani)
-Tuica si magiun de prune Buzdugan (Argeş)
-Salata Deltaica cu icre de crap, cu icre de stiuca, Pastrama Deltaica de crap argintiu, de somn, Sardeluta Deltaica marinata in ulei, ulei picant, Batog Deltaica de crap argintiu, de somn (Tulcea).
-Caltabos oltenesc, Jumari de porc, Carnati din topor, Toba taraneasca, Carnati cu ambat, Slanina usturoiata, Carne afumata la garnita, Muschi perpelit, Carnati cu miroase de usturoi "Ca Altadata" (Valcea).
-Scrumbie marinata , Zacusca cu peste, Salata de icre de crap, Salata de icre de ştiuca "Victorita" (Bucuresti).
-Carnaciori picanti, Carnati de casa afumati, Pecie lunga afumata, Pestisor afumat, Clisa afumata Cordis (Salaj).
-Placinta cu dovleac, Placinta cu branza (Constanta).
-Ulei esential de lavanda, Ulei presat din floarea soarelui, Ulei presat din floarea soarelui, Ulei presat din floarea soarelui (Bihor, Giurgiu, Vaslui).
-Papusi in costume populare, reconditionare de costume populare vechi, fete de masa, diverse obiecte traditionale (linguri, fuse, lazi de zeste, potcoave) cu flori din foaie de panusi de porumb etc.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016