Oamenii care sacrifica porcii in gospodarie trebuie să se prezinte la dispensarul veterinar din localitate sau la circumscripţiile de control al alimentelor din principalele oraşe din judeţ înainte de a consuma carnea animalului.
„La control se aduce o bucată din muşchii pilieri diafragmatici, iar examenul costă 7 lei în circumscripţiile de control al alimentelor şi de la 10 la 15 lei în dispensarele sanitar-veterinare. În judeţul Mureş sunt 96 de astfel de dispensare”, a precizat Claudiu Goga, director coordonator adjunct al Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş.
Citeste mai mult in
„La control se aduce o bucată din muşchii pilieri diafragmatici, iar examenul costă 7 lei în circumscripţiile de control al alimentelor şi de la 10 la 15 lei în dispensarele sanitar-veterinare. În judeţul Mureş sunt 96 de astfel de dispensare”, a precizat Claudiu Goga, director coordonator adjunct al Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News








