Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tehnocratul si francofilul Dacian Ciolos, in carti pentru a fi desemnat de Romania ca viitor comisar european pentru Agricultura


Romania are sanse mari sa primeasca in viitoarea structura a Comisiei Europene portofoliul de comisar european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, principalul nominalizat pentru aceasta functie fiind tehnocratul Dacian Ciolos, fost ministru al Agriculturii in timpul guvernarii PNL si care are sustinerea partidului de guvernamant PDL, au declarat pentru Business Standard surse apropiate discutiilor.

“In prezent, Ciolos si-a amanat plecarea la Bruxelles la Comisia Europeana unde a fost numit, din februarie, director de programe pentru dezvoltare rurala pana cand se va clarifica situatia portofoliilor”, au spus sursele citate. Potrivit lor, nominalizarea ar putea avea loc dupa Consiliul European din iunie, in functie de rezultatele alegerilor europarlamentare. “Romania ar putea viza si alte portofolii, precum cel de comisar european pentru Energie sau Transporturi, dar exista mult mai mult interes ca sa primim postul de comisar european pentru Agricultura”, au spus sursele.


Pe lista celor care ar putea fi desemnati pentru aceasta functie sunt si Theodor Stolojan, Monica Macovei, dar si Anca Boagiu. Un comisar european gestioneaza, de regula, un buget de miliarde euro anual si are un salariu de circa 18.000 de euro pe luna. Intre timp, postul de comisar european este disputat si in interiorul PSD, celalalt partid de guvernamant.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016