Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Termenele de plata pentru proiectele SAPARD s-au prelungit


Termenele de plată pentru proiectele de investiţii contractate în anul 2006 în cadrul Programului SAPARD care aveau ca termene de plată în anii 2007 şi 2008, au fost prelungite până la data de 31 decembrie 2009 inclusiv, pentru a permite finalizarea acestor proiecte şi continuarea procesului de reformă a sectorului agroalimentar, informează un comunicat de presă al Executivului, remis AMOS News.
Aceste proiecte vizează măsurile 1.1 „Îmbunătăţirea prelucrării şi marketingului produselor agricole şi piscicole”, 3.1 „Investiţii în exploataţiile agricole” şi 3.4 „Dezvoltarea şi diversificarea activităţilor economice care să genereze activităţi multiple şi venituri alternative”.

Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea în acest sens a art. 5 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 59/2006 privind asigurarea de la bugetul de stat a cofinanţării publice nerambursabile pentru proiectele de investiţii din cadrul Programului SAPARD, aprobată cu modificări prin Legea 473/2006.

Măsura a fost decisă având în vedere că peste 55% din proiecte sunt în curs de execuţie. Majoritatea proiectelor sunt complexe şi au activităţi de construcţii montaj pentru care duratele de execuţie sunt mai mari de un an şi sunt condiţionate de timpul favorabil executării acestora (15 martie – 15 noiembrie).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

De la începutul Programului până la data de 1 iunie 2008, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a efectuat plăţi în valoare totală de 327 milioane lei.

La ora actuală, din totalul de 1.239 proiecte contractate de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, în conformitate cu prevederile impuse de O.U.G. nr. 59/2006, având cofinanţare publică nerambursabilă în valoare totală de 982 milioane lei, se disting următoarele cazuri: 444 proiecte, având cofinanţare publică nerambursabilă în valoare totală de 116 milioane lei, sunt finalizate;

675 proiecte, având cofinanţare publică nerambursabilă în valoare totală de 749 milioane lei, sunt în curs de execuţie, astfel:

Pentru 244 proiecte, având cofinanţare publică nerambursabilă în valoare totală de 255 milioane lei, nu a fost depusă nici o cerere de plată;

Pentru 431 proiecte, având cofinanţare publică nerambursabilă în valoare totală de 494 milioane lei, au fost efectuate plăţi în valoare de 211 milioane lei,

120 proiecte, având cofinanţare publică nerambursabilă în valoare totală de 117 milioane lei, au fost reziliate.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016