Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tocatoare de resturi vegetale de la SEPPI


Toamna, in cultura furajelor dar si in recuperarea terenurilor, intretinerea si curatarea pasunilor, o lucrare importanta este curatarea resturilor vegetale. Solutia pe care o propune importatorul unic al utilajelor SEPPI sunt mulcerele si tocatoarele de resturi vegetale produse in Italia.
Robuste si eficiente, acestea sunt concepute si construite pentru lucrari pe terenuri indiferent de gradul de dificultate (categorie de sol, inclinatie)

Mulcerele si tocatoarele de resturi vegetale toaca si maruntesc iarba si crengile cu diametre de la 5 la 25 cm, in cazul pasunilor si fanetelor. In livezi sau in cazul perdelelor de protectie forestiera, frezele de cioate maruntesc crengi groase si radacini de la 16 cm pana la 40 cm. La categoria grea intra spargatoarele de pietre, niste "sfarma piatra" care pot desteleni un teren lasat parloaga in doar cateva ore. Ele sunt, de asemenea, utile si la constructia si refacerea de drumuri (forestiere, agricole).

Mulcerele sunt prevazute cu tambur cu ciocane pendulare sau fixe, sau cu cutite in forma de “Y” cu sau fara belciug. Exista posibilitatea de a fi reglate pe inaltime. Optional utilajul poate fi dotat cu tambur pentru conditii grele de munca, sistem de erbicidare, cositoare laterala mecanica sau hidraulica.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Aceste utilaje sunt compatibile cu tractoare incepand cu 60 – 80 CP. Utilajul poate fi atasat atat in fata cat si in urma tractorului, prinderea facandu-se in tiranti pe 3 puncte. Actionarea se face direct de la priza de putere. Echipamentul poate fi dotat cu un cadru metalic suplimentar, actionare hidraulica si cu alte elemente de atasare a unor accesorii suplimentare.

Tipuri de mulcere
  • Universale

  • Laterale – lucreaza lateral fata de tractor si pot curata rambleuri pana la 90° si debleuri pana la 55° / 65°

  • Reversibile – pot fi montate si in fata tractorului, daca exista tiranti si priza de putere

  • Forestiere – pentru sarcini grele

  • Speciale: frezele de cioate si spargatorul de pietre

Situl producatorului - seppi.com
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016