Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Tradiţia porcului, cu pistoale şi cuţite
Potrivit oficialilor Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), oricâte directive ar da Uniunea Europeană, tradiţia de tăiere a porcului la români nu poate fi îndepărtată.
Conform directivelor UE, asomarea animalului înainte de sacrificare este obligatorie. La ţară însă, prea puţine s-au schimbat. Spre exemplu, în ograda lui nea Marin Voicu procedura e aceeaşi, numai că s-a mai adăugat „amorţirea lui dom’ Costică”, după cum spune el.
E o dimineaţă foarte răcoroasă. Porcul este încă în coteţ, în timp ce în curte se fac pregătirile pentru sacrificiu. Vecinul lui nea Marin ascute cuţitele, porcul este îndrumat liniştit cu o nuieluşă spre locul de tăiere.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura