Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tranzactie: 2.000 de hectare de teren agricol, vandute cu 8,2 milioane de euro de o firma daneza


Compania daneză FirstFarms a vândut un teren agricol de aproape 2.000 de hectare, situat lângă Timişoara, şi alte active pentru 61 milioane de coroane daneze (8,2 milioane de euro).

FirstFarms, cu activităţi în domeniul agriculturii, se va concentra pe dezvoltarea operaţiunilor din zona de est a României, se arată într-un comunicat al companiei.

Acordul privind vânzarea activelor a fost semnat de diviziile din România ale companiei daneze, FirstFarms Rumænien şi FirstFarms, şi include cedarea de acţiuni la FirstFarms Agro şi Cistapibe, terenul de 1.983 hectare deţinut de acestea în apropierea Timişoarei, clădiri şi utilaje.

Utilajele rămase au fost transferate către alte companii deţinute de FirstFarms.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Compania nu a anunţat cumpărătorul.

Teren agricolPreţul preliminar a fost stabilit la 61 de milioane de coroane daneze (8,2 milioane de euro), din care 58 de milioane de coroane (7,8 milioane de euro) vor fi plătite în numerar la finalizarea tranzacţiei. Preţul final poate fi ajustat, în funcţie de datele contabile ale celor două companii la 31 decembrie 2009.
Alte opt milioane de coroane (1,07 milioane de euro) pot fi adăugate la preţ dacă sunt respectate anumite condiţii convenite între părţi. Compania daneză nu a precizat la ce se referă condiţiile respective. Tranzacţia urmează să fie finalizată până la 31 decembrie sau cât mai repede după această dată, se arată în comunicat.

După această tranzacţie, First Farms va avea în România terenuri cu o suprafaţă de 7.135 de hectare, în principal în zona oraşelor Buzău, Timişoara şi Alexandria.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016